dilluns, 21 de desembre del 2020

Molt bones festes als/ a les usuaris/àries de la biblioteca!! (i als que encara no heu vingut)

 


Benvolguts/udes,

Des de la biblioteca de l’Ins Seròs, el coordinador i la comissió de biblioteca us volem desitjar molt bones festes i una bona entrada d’any. Hem treballat intensament i ho estem fent força bé. Ja tenim tots els llibres catalogats, hem renovat etiquetatge vell i estem finalitzant de catalogar i d’introduir al programa ePèrgam els treballs de recerca de Batxillerat. També hem optimitzat una mica més l’espai, perquè estem arribant al límit. Ja sabeu que podeu consultar el nostre catàleg des de casa en l’enllaç dret de la pàgina del blog biblio Ins Seròs.

Esperem que valoreu la feina que s’està fent, una tasca que sovint no es veu, que és invisible, que es valora poc, on només s’hi exigeix quelcom, per exemple, “tens aquell llibre...?”. Una labor que s’ha fet de bon grat i amb celeritat, amb moltes hores de dedicació, algunes voluntàries, per tal que els usuaris poguéssiu gaudir d’un millor servei, de la categoria que ha de tenir un institut.

Des d’aquí volem agrair a tot l’alumnat que ha contribuït darrerament a les exposicions de la biblioteca amb molts dibuixos, i sobretot, a la decoració de Nadal i del seu arbre. Perquè sense la vostra participació, la biblioteca és més ensopida. Vosaltres n’heu de ser els protagonistes, donar-li vida! I desitgem que ho continueu fent!! També als que heu vingut un dia o altre a estudiar o a fer deures.

Estem estudiant millorar la plataforma, atès que, el blog antic està bloquejat i no permet modificacions en la seva plantilla. Optar per un nou blog, un Nodes o alguna altra. Si teniu idees, les podeu aportar. Quan acabem amb els treballs de recerca, farem aquest proper pas. Us escoltarem.

Si algú vol fer alguna donació a la biblioteca, també serà benvinguda, però, han de ser llibres que puguin interessar a l’alumnat, nous, perquè vells ningú se’ls mira, tampoc no portar el que no volem tenir a casa, ja que, ocupa un espai mort, sense que ningú se’ls miri, allí a la biblioteca, i aquell espai el necessitarem! No ha de ser un lloc on es lleva la pols dels llibres, sinó que aquests, han de sortir en préstec i retornar contínuament!

Recordeu, que podeu contactar per biblioteca@insseros.cat.

Ens retrobem al gener amb moltes ganes per acabar amb aquesta gran empresa i seguir millorant aquest espai de referència del nostre centre, i deixar-lo tal i com mereix.

Esperem les vostres recomanacions de llibres en format Word. Tant les de professorat com les d’alumnat. Les penjarem al blog!!

També us convidem a participar a “La cursa dels enigmes”!! Enguany, encara ningú ho ha fet!!!

Ja us avancem que entre d’altres idees, i si aquest maleït virus, ens ho permet, volem realitzar una exposició de punts de llibre, així que, si durant aquestes festes, en voleu realitzar alguns, ja ho sabeu!!! Ens els feu arribar a la biblioteca.

Moltes gràcies a tothom i molt bones festes!!!

Salutacions.


(Crèdit fotogràfic: JMCO)

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada