dilluns, 7 de maig del 2012

PREMI LECTURA

Anima't a llegir la saga de la Suzanne Collins: Els jocs de la fam tant en català com en castellà, publica un comentari al bloc sobre què t'ha semblat la lectura i participaràs en el sorteig de dues entrades per a veure la pel·li al cinema! Molta sort!

4 comentaris:

  1. Ares Prunera 1rA
    El llibre esta molt detallat, costa molt deixa de llegir-lo. Tal i com ho narra la Katniss es com si tu mateix ho poguessis veure amb els teus propis ulls. Descriu molt bé als personatges, els llocs i les situacións. Els moments d'intriga que té el llibre són molt emocionants i sembla que,els moments més preocupants, els estiguessis passant tu de veritat. Els personatges estan molt ben creats i les històries, com el passat de la Katniss, molt ben narrades. Al llibre hi ha una mica de tot, amor, intriga, acció... i aixó és el que fa que no puguis parar de llegir-lo. És interesant com pot ser la vida a Panem i com et pot emocionar tant un llibre com aquest, és un dels millor llibres que he llegit mai i ara més que res, necessito llegirme la continuació!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Ares, tens el número 1 per al sorteig de les entrades.

    ResponElimina
  3. En llamas és un bon llibre, el problema d'aquest llibre (i de la resta de la trilogía) és la previsibilitat que manté en tot moment. Des de que es comença la historia ja es sap como avançarà la historia i com acabarà. Tot i així no deixa de ser un llibre interesant i que recomano llegir. Sap mesclar acció, drama i sobretot el éstil de 1984, aquesta última cosa possiblement és la que enganxa més, veure una societat com la del llibre de Orwell i especialment com poc a poc es va ensorrant aquest gobernt.

    Un problema que també vaig trobar a Los juegos del hambre és que intenta emul·lar a sagues juvenils com ara Crepuscle en temes amorosos i aquestes coses, per mi, aquest fet és un autentic fracàs per el llibre que demostra, a vegades, no tindre personalitat propia.

    Molt entretingut i fàcil de llegir.

    Imagino que tinc el número 2 xD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me descuidat de ficar el nom: Lluís Pons 3er A.

      Elimina