dilluns, 18 de novembre del 2013

PROJECTE BIBLIOTECA  11-11-13 - S3

Avui,  a l'hora de Projectes de centre, els i les representants de la biblioteca hem parlat de la 3a edició del Concurs de decoració de les aules

DECOREM LES AULES A PARTIR DE LES LECTURES III  

1- Podem proposar nom per al concurs i a la propera sessió el decidim?  CREATIVITAST I LECTURA? 
2- El llibres a partir dels quals podem decorar són els que hem llegit a les àrees durant l'any 2013: 
2n i 3r trimestre del curs anterior 12-13
1r trimestre del curs 13-14. 

(Malgrat que a 1r només poden triar entre 3 llibres als altres cursos hi pot haver més varietat que en cursos anteriors)
3- Proposem dedicar els 3 dies previs a la festa dels Talents (17, 18 i 19 de desembre) durant les 2 darreres hores del matí, després del 2n pati). El professorat acompanyant serà el que tingui classe amb nosaltres. L'alumnat que tingui USEE, AO, GNA, AA..., també hi serà!!! si no hi ha cap inconvenient...
4- Cal que decidim ja  el llibre en què volem basar-nos. Ja vol dir JA!!!! (no confondre amb ha, ha!!! :-))  I l'hem de dir a la comissió que ha de ser mooooooooooooooooooooolt discreta. Muda, per mantenir el secret !!!
5- Caldrà repartir tasques: Pensar què és vol fer, com es vol fer, quins materials reciclats es poden fer servir, com podem fer la millor proposta gastant el mínim possible. Això vol dir que cal fer un croquis del que es vol posar a l'aula, un disseny de l'ornamentació, i un pressupost i que tothom hi ha de tenir un paper i una responsabilitat.
6- Queda, pendent per a la sessió 4  de projectes que serà dilluns dia 25 de novembre, acabar de concretar sobre, l'ordre mentre es faci el treball, l'espai disponible, la neteja "pulcritud" a mantenir, com preservar les parets del centre sense que es malmetin... i parlar de la puntuació i del jurat que hagi de valorar el concurs.
7- Al final a la comissió per aquest concurs, a cada classe, s'hi haurà d'implicar com a mínim algú de biblio, algú de festes, algú d'escola verda i delegat/delegada o subdelegats /subdelegades.... 4 o 5 alumnes només que cadascun ha de treballar amb un grup de companys i companyes,  però la feina de decorar la classe i la imaginació per planificar-la cal que li posi cadascun de nosaltres.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada