dimecres, 2 d’octubre del 2019

La biblioteca es posa en marxa de nou!!




Hola a tothom!

Bé, ja han passat uns dies, i hem començat un nou curs i amb nous reptes per a la nostra biblioteca, ja ens hem posat en marxa per a millorar-la una mica més, per facilitar la localització dels llibres, també per a què hi puguin estudiar o treballar més alumnes i d’una manera profitosa! Per tant, tingueu paciència, que a poc a poc, ho anirem aconseguint. Això, sí, abans d’entrar-hi, si us plau, reviseu les normes d’ús de l’espai, atès que algunes han canviat per a benefici de tothom.

Recordeu que l'horari de biblioteca és de dilluns a divendres:
De 10:30 a 10:45 (1r pati)
De 12:45 a 13:05 (2n pati)

Per cert, heu de saber que queda totalment prohibit estar-se al passadís exterior i que dona accés a la biblioteca, ja que, molesta l'alumnat que hi ha al seu interior estudiant o bé treballant. Feu el possible per tal de respectar-ho. Moltes gràcies!! 


Ah, se m’oblidava, un parell de coses importants:

.Des de l’institut també ha començat l’activitat de “Gust per la lectura”, que dura vint minuts setmanals i que s’encabeix dins del projecte de centre. Cada setmana baixarà una franja horària: la primera setmana es realitza de 8 a 9, la segona setmana (aquesta) de 9 a 10 i així successivament. No us oblideu de portar un llibre de lectura lliure per a realitzar aquesta activitat. Per tant, aquí no serveixen les lectures obligatòries.

.Des de la biblioteca s’ha creat un projecte de treball amb alumnat un cop al mes i durant l'hora de tutoria, intitulat: "Projecte de biblioteca", per tant, tothom qui vulgui s’hi podrà encabir, un màxim de dotze alumnes per trimestre, això sí, si pot ser, que us agradi col·laborar o bé tocar i remenar llibres. Vosaltres en sereu els/les principals protagonistes on realitzarem les següents tasques i algunes més:

-Reparar i distribuir un diccionari de llengua catalana, de llengua castellana i de llengua anglesa a cadascuna de les aules.

-Revisarem l’ordenació dels llibres als prestatges, que sigui la correcta: a, b, c, d, e…

-Pensarem en exposicions que podem realitzar al seu interior, en dies especials com: Nadal, el dia de la dona, Sant Jordi…

-Promoció de les activitats des del blog de Biblioteca de l’Ins Seròs.

-Realitzar entrades al blog sobre novetats.

Molt bona lectura i bon inici de curs per a tothom!!!

Comissió de la biblioteca

(Crèdit fotogràfic: Josep Maria Corretger)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada