dilluns, 11 de novembre del 2019

"La cursa dels enigmes" (3). Seguim la pista del personatge!



Diuen que sota una de les barbes més conegudes hi trobem un individu que no havia viatjat gaire i que sorprenentment, escrivia molt bé sobre viatges, però us diré el secret, tenia un ajudant que li creava fitxes de documentació per a construir posteriorment les seves novel·les. Molt contradictori, no?

Us donarem una petita pista, el seu primer cognom era Gabriel, però la gent el recorda pel segon. El fascinava crear novel·les sobre ciència, però no era científic. D’aquí que se’l consideri un dels pares de la ciència-ficció. És el segon autor més traduït de tots els temps després de l’Agatha Christie. Parlem d’un senyor que tenia una barba més llarga que un dia sense pa. Si observes la seva fotografia amb deteniment, té un posat de professor d’història. No cal saber molt de literatura, per a conèixer el personatge ocult.

Bé, ha arribat el moment d’investigar i de ser el/la primer/a o segon/a en respondre aquestes tres preguntes per tal de puntuar a la lliga de “La cursa dels enigmes”!

Ara, cal que contestis aquestes tres preguntes:
1.      Anomena el títol d’un llibre seu que tinguem a la biblioteca.
2.      Com es diu la sèrie popular de novel·les d’aventures que va escriure?
3.      De qui estem parlant???

Posteriorment, sigues el primer a notificar-ho a la bibliotecària o respon a sota on hi diu “Afegeix un comentari”, escrivint el teu nom, cognoms, curs i grup. Els dos primers puntuaran: 1 punt o 0’5.


El proper enigma el trobareu el dilluns 25 de novembre. Us esperem!!


(Imatge extreta de: Google imatges)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada