divendres, 27 de novembre del 2020

Com consultar el fons bibliogràfic de la nostra biblioteca des de casa

Avui us presentem tres passos, per si mai us convé consultar el fons bibliogràfic de la nostra biblioteca. Tothom ho pot fer, és molt senzill. Ho veiem!

Per a consultar el catàleg telemàticament de la nostra biblioteca i des de casa, cal que seguiu aquests passos:

1.     Entrar al següent enllaç:

https://www.google.com/search?q=epergam+ins+seros&oq=epergam+ins+seros&aqs=chrome..69i57j33i160.7382j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8


2.   Després, clicar a sobre de Ins Seròs. També hi podeu accedir clicant directament a l'enllaç:

http://xtec.gencat.cat/ca/projectes/biblioteca/epergam/entorn-consulta/instituts/

A la dreta del blog de la biblioteca ja teniu una icona que hi posa ePèrgam consultes i que us porta directament al llistat de tots els centres de Catalunya que ofereixen aquest servei.



3.      Posteriorment, cal escriure el nom de l’autor/a, o preferiblement el títol de l’exemplar.


4.     A sota de tot, en rectangles allargats apareixeran els llibres determinats per la teva cerca. És a dir, si has posat el nom d’un/a escriptor/a, sortiran tots els llibres que hi ha a la biblioteca d’ell/a; en canvi, si has escrit un títol, podràs visualitzar les diferents edicions d’aquell títol que hi ha al nostre catàleg.

 

Si el llibre no es veu en cap rectangle, és que no malauradament, no el tenim, emperò, segur que ben a prop disposes d’alguna altra biblioteca!!

 

N.B. Recorda que per utilitzar aquest servei, només és necessari tenir connexió a Internet, ni tan sols requereixes tenir un nom d’usuari i una contrasenya. Si a més, tens un número de compte d’usuari/ària, podràs veure els exemplars que hi ha disponibles del volum que cerques.


Per tant, amb aquest petit recordatori, grans i petits, ja sabeu com podeu consultar el nostre catàleg fent tres clics i des de casa, sense atabalar-se, i d’aquesta manera, també alliberarem d’una miqueta de feina al coordinador de biblioteca.

Finalment, per a qualsevol dubte, ja sabeu que a les hores d’esbarjo atenem al préstec i que també hi ha a la vostra disposició el correu electrònic del coordinador de la biblioteca.

Moltes gràcies i endavant amb la lectura!

 

(Crèdits fotogràfics: JMCO)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada